Financiële administratie

Administratiekantoor CAN is een kleinschalig administratiekantoor in Den Helder.Wij verrichten de financiële administratie voor ondernemers en bedrijven in de regio Hoorn, Alkmaar, Zaandam, Heerhugowaard en verder in Noord Holland en (West) Friesland.

Financiële administratie uitbesteden?

Het goed onderhouden van uw financiële administratie is wekelijks en maandelijks een tijdrovende bezigheid, die veel ondernemers liever niet zouden willen doen. Zeker als uw bedrijf sterk is gegroeid of dat u komende jaren meer groei verwacht, neemt de druk op de afdeling administratie ook toe. Administratiekantoor CAN neemt de financiële administratie graag van u over of springt bij waar dat nodig is.

Bedrijfsadministratie uitvoeren?

Als ondernemer in deze roerige tijden heeft u het vaak al druk genoeg om opdrachten en nieuwe klanten binnen te halen. De bedrijfsadministratie moet dan ook goed geregeld zijn, zodat dit allemaal in goede banen verloopt. Onze hoog opgeleide financial controllers en bedrijfsadviseurs zijn bekend met de bedrijfsvoering, de administratie en fiscale vraagstukken.

Financiële administratie en rapportages

Naast de financiële administratie, kunnen wij natuurlijk ook diverse rapportages en begrotingen aan u verstrekken. Dit kan nodig zijn voor (financiële) instellingen, bij het aanvragen van een lening of kapitaal en voor de belastingdienst. Tevens geeft een financiële rapportage een duidelijk inzicht in uw bedrijf. Wij maken analyses van uw cijfers, omzet en winst en vertalen dit naar overzichtelijke rapportages. Aan de hand hiervan kunt u weloverwogen keuzes maken voor de toekomst van uw bedrijf. 

Waarvoor kunt u ons administratiekantoor inschakelen?

  • Het opzetten, inrichten of herorganiseren van de financiële administratie
  • Het opzetten en inrichten van de administratieve organisatie
  • Het voeren van interne controles
  • Het opstellen van (tussentijdse) rapportages en financiële verslagen
  • Het verzorgen van uw belastingaangiftes
  • Het inrichten en voeren van de gehele boekhouding
  • Het opstellen van de (geconsolideerde) jaarrekening

Interim finance controller

Bij bepaalde bedrijven of bij meer complexe financiële vraagstukken kunnen wij ook onze financial controller inzetten. Dit kan op interim basis, dus alleen waar u het nodig heeft. Een controller is hiervoor speciaal opgeleid en kan in bepaalde gevallen extra kennis en expertise meebrengen om bepaalde belangrijke en vertrouwelijke financiële stukken in orde te maken.

Uw financiële administratie uitbesteden of meer informatie?

Zoekt u een deskundig administratiekantoor in regio Noord Holland of West-Friesland die uw organisatie kan ondersteunen bij de financiële administratie? Maak dan een  vrijblijvende afspraak en dan zetten wij de koffie alvast voor u klaar!

Adviesgesprek aanvragen

“Wij ontzorgen u graag met de financiële administratie”

Volg CAN op: roundedlinkedinroundedfacebook

Contact

CAN

Texelstroomlaan 36

1784 EB Den Helder

T 0223-621633

E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.adviesbureau-can.nl

Google maps

CAN Company Assistance Nederland   |   Voorwaarden  |  Privacy policy  |  Sitemap