Boekhouder gezocht?

CAN is een kleinschalig administratiekantoor in regio Hoorn voor ondernemers die hun boekhouding graag uitbesteden aan een deskundige boekhouder. Met onze expertise kunnen wij uw boekhoudkundige zaken op ons nemen en is uw gehele boekhouding altijd tot in de puntjes verzorgd.

Boekhouding uitbesteden aan een ervaren boekhouder

De financiële administratie is een belangrijk onderdeel van de totale bedrijfsvoering van uw organisatie.  Ons dienstenpakket voorziet in alle administratieve en fiscale zaken waar u als bedrijf  mee te maken krijgt.  Daarbij leveren wij altijd maatwerk en is geen boekhouding voor ons hetzelfde. U kunt desgewenst een deel van de boekhouding of maandelijkse controle aan ons uit besteden, maar u kunt ook uw gehele boekhouding aan ons overlaten.

Gelukkig hebben wij de jarenlange ervaring en relevante kennis in huis, zodat u de boekhouding gerust  aan administratiekantoor CAN kunt overlaten. Voor u weer een heel zorg minder!

Jaarrekening 2014 maken?

Wilt u ons inschakelen om uw jaarrekening 2014 op te maken? Kijk dan verder op onze speciale pagina daarvoor. U kunt hier desgewenst ook gelijk een aanvraag doen voor de jaarrekening 2014.

Boekhouder in regio Hoorn- Noord Holland

Wilt u het liefst een boekhouder uit de regio Hoorn, Alkmaar, Zaandam. Heerhugowaard, Den Helder of omgeving, waar u face to face contact mee kunt hebben en onderhouden? Wij stellen het persoonlijk contact met klanten erg op prijs en hechten veel belang aan klantgerichtheid.  Wij komen dan ook graag bij u langs om uw boekhouding te bespreken of om uw aangifte belasting op te laten maken.

Uw bedrijf zit in (west) Friesland?

Als boekhouder hebben wij ook veel klanten in Friesland, gezien ons netwerk daar.  Zit u met uw bedrijf in Friesland en wilt u graag uw administratie  en boekhouding overlaten aan een erkende boekhouder, kunt u gerust contact met ons opnemen en komen wij bij u langs of nodigen u uit op ons kantoor.

Boekhouder nodig?

Zoekt u een boekhouder in uw eigen regio die u snel, professioneel en deskundig kan helpen met uw boekhouding en administratie? Neem dan gelijk contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Adviesgesprek aanvragen


“Kies voor een ervaren boekhouder die van alle markten thuis is” 

Volg CAN op: roundedlinkedinroundedfacebook

Contact

CAN

Texelstroomlaan 36

1784 EB Den Helder

T 0223-621633

E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.adviesbureau-can.nl

Google maps

CAN Company Assistance Nederland   |   Voorwaarden  |  Privacy policy  |  Sitemap