Aangifte belasting

Administratiekantoor CAN helpt bedrijven en ondernemers met hun belastingaangiftes,zoals aangifte inkomstenbelasting, omzetbelasting, aangifte vennootschapsbelasting en loonbelasting. Belastingaangifte doenis een vak apart en wie kan het beter dan een ervaren belastingadviseur?

De belastingadviseur regelt uw aangifte belasting

De aangifte belasting is een steeds terugkomende activiteit, die u door de complexiteit het beste kunt uitbesteden aan een belastingadviseur. Het is belangrijk dat uw belastingaangifte nauwkeurig en op tijd ingediend wordt. Wij hebben jarenlange ervaring met belasting berekenen en kunnen uw aangifte belasting doen. Omdat de regels en wetten regelmatig veranderen wilt u natuurlijk niet allerlei belastingvoordelen mislopen. Door het inschakelen van een bekwame belastingadviseur weet u zeker dat u het meeste terugkrijgt of het minste betaald!

Aangifte belasting met de juiste aftrekposten

Als belastingadviseur houden wij alle ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving rondom de aangifte belasting scherp in de gaten. Wij zullen nagaan welke aftrekposten voor uw bedrijf gelden, zodat u zo weinig mogelijk belasting betaald. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken of de belastingaangifte op tijd ingediend wordt. Administratiekantoor CAN neemt u graag zorgen uit handen, zodat u zich kunt blijven focussen op uw core business.

Welke belastingaangiftes kunnen wij voor u uitvoeren?

De aangifte belasting die wij voor uw bedrijf kunnen verzorgen:

  • Aangifte inkomstenbelasting
  • Aangifte vennootschapsbelasting
  • Aangifte omzetbelasting
  • Aangifte loonbelasting

Belastingadvies nodig?

Heeft u vragen over bepaalde belastingzaken of bij het indienen van uw belastingaangifte? Onze belastingadviseur kan in duidelijke en begrijpelijke taal uw vragen beantwoorden en u van gericht belastingadvies voorzien. Binnen ons netwerk hebben wij ook diverse belastingadviseurs die elk met hun specialiteit kunnen bijdragen aan een gericht advies op maat.

Administratiekantoor CAN ontzorgt ondernemers en bedrijven

Administratiekantoor CAN voert verschillende belastingaangiftes uit voor diverse klanten in regio Hoorn, Alkmaar, Zaandam, Heerhugowaard, Den Helder en verder in Noord Holland en Friesland.

Door onze diepgaande kennis van de financiële administratie, boekhouding en fiscale zaken, kunnen wij u altijd de juiste ondersteuning geven. Dit is onafhankelijk van de bedrijfstak waarin uw onderneming zicht bevindt.

Advies van een expert nodig?  

Naast de aangifte belasting kunnen wij ook uw jaarrekening verzorgen. Desgewenst kan onze financial controller bepaalde optimalisaties doorvoeren of een interne controle van de administratieve afdeling. Ook is het mogelijk om ons als bedrijfsadviseur of business consultant in te schakelen. Kortom, bij ons  financieel adviesbureau en administratiekantoor in regio Noord Holland, kunt u altijd advies van de juiste expert krijgen!

Belastingaangifte doen?

Wilt u uw belastingaangiftes aan een deskundige belastingadviseur uitbesteden? Vraag gerust een gratis adviesgesprek aan en indien wenselijk nemen wij de belastingaangiftes van u over.

Aanvragen

Volg CAN op: roundedlinkedinroundedfacebook

Contact

CAN

Texelstroomlaan 36

1784 EB Den Helder

T 0223-621633

E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.adviesbureau-can.nl

Google maps

CAN Company Assistance Nederland   |   Voorwaarden  |  Privacy policy  |  Sitemap