Jaarrekening

In het nieuwe jaar zal uw organisatie ook weer de jaarrekening moeten opmaken. Een jaarrekening geeft een goed inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf, de balans en winst- en verliesrekening. Waar heeft u een jaarrekening voor nodig?

Belastingtips

Onze belastingadviseur geeft in dit blog een paar nuttige belastingtips die u moet weten bij uw aangifte belasting of alle andere belastingzaken waar u met uw bedrijf mee te maken heeft. Kent u alle regels en wetgeving omtrent uw belastingaangifte? 

Betaalt u ook te veel voor uw accountant?

Wellicht maakt u als onderneming ook gebruik van een accountant, controller, bedrijfsadviseur of extern expert voor al uw financiële zaken? Wist u dat u daar vaak te veel voor betaald? Dat het ook goedkoper kan leest u hier…

Risicomanagement

Ondanks 5 jaar crisis blijft risicomanagement blinde vlek. Organisaties hebben nog weinig geleerd op het gebied van risicomanagement. Dit concluderen - tot hun eigen verrassing - de onderzoekers van het Tweede Nationaal Onderzoek Risicomanagement in Nederland 2014.

Sinds het eerste onderzoek rondom dit thema in 2009 is er nauwelijks verbetering gerealiseerd en er blijkt op sommige punten zelfs een lichte achteruitgang.

De resultaten uit het onderzoek, gehouden door Nyenrode Business Universiteit, Rijksuniversiteit Groningen, de NBA en PwC, zijn zorgwekkend omdat vele onderzoeken uitwijzen dat gebrekkig risicomanagement een van de oorzaken is geweest van de financiële crisis.

Volg CAN op: roundedlinkedinroundedfacebook

Contact

CAN

Texelstroomlaan 36

1784 EB Den Helder

T 0223-621633

E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.adviesbureau-can.nl

Google maps

CAN Company Assistance Nederland   |   Voorwaarden  |  Privacy policy  |  Sitemap