Financial controller voor regio Noord Holland en Friesland

Adviesbureau CAN adviseert en ondersteunt bedrijven die externe financiële expertise zoeken. Als financial controller helpen wij bij diverse financiële vraagstukken, waardoor een bedrijf met deze expertise de financiële afdeling verder kan aansturen.

Financial controller bij uw financiële administratie

Als financial controller hebben wij een brede werkervaring in het bedrijfsleven. Onze kennis en expertise zetten wij nu in om bedrijven te helpen bij het doorvoeren van financiële plannen, financiële administraties of het optimaliseren van diverse ( financiële) bedrijfsprocessen.

Uw financiële bedrijfsprocessen op orde brengen

Financieel adviesbureau CAN heeft ruime ervaring in het implementeren, inrichten en voeren van financiële administraties en het optimaliseren van bedrijfsinformatieprocessen.  Met veel inzicht, kennis van zaken en een hoge verbetermentaliteit, luisteren wij goed naar al uw vraagstukken en weten op een gestructureerde wijze diverse financiële zaken op orde te brengen of waar nodig te optimaliseren.

Financial controller als interim professional

Door interne veranderingen of snelle groei binnen uw bedrijf, kan uw financiële afdeling of  administratie onoverzichtelijk en achterstallig zijn geworden. Door onze ruime ervaring in het implementeren, inrichten en voeren van financiële administraties, kunnen wij orde op  zaken stellen.  Dit kunnen wij als interim professional uitvoeren of als uw vaste financial controller. Wilt u ook uw financiële administratie stroomlijnen en optimaliseren? Met één telefoontje nodigen wij u graag uit voor een adviesgesprek of komen bij u langs!

Een goed financieel klimaat binnen uw bedrijf

Alle ondernemingen dienen hun financiële administratie en boekhouding op orde te hebben. Soms is dit best lastig. Veel visionaire ondernemers hebben weinig affiniteit met financiële zaken. Als u doet waar u goed in bent, scheppen wij als financial controller een goed financieel klimaat binnen uw bedrijf.

Waar kunt u CAN als financial controller voor inschakelen?

  • Fungeren als interim controller bij een reorganisatie
  • Tijdelijke vervanging bij ziekte, drukte of speciale behoefte
  • Advies en begeleiding bij het (door)starten van uw onderneming
  • Het opstellen van een financieel businessplan
  • Het implementeren van de financiële administratie
  • Het voeren van interne controles
  • Het optimaliseren van (financiële) bedrijfsprocessen
  • Het opstellen van management rapportages

Misschien kunnen wij u ook helpen als business consultant of bedrijfsadviseur? Met onze adviesdiensten en ondersteunende activiteiten, heeft u altijd een financieel expert in de buurt die u op maat kan adviseren. Net waar u behoefte aan heeft. Vraag gelijk een gratis adviesgesprek aan en leg gerust uw vraag aan ons voor. Wij zetten graag de koffie voor u klaar of wij komen naar u toe!

Gratis adviesgesprek

“Een financial controller van CAN gaat altijd kostenbesparend te werk”

Volg CAN op: roundedlinkedinroundedfacebook

Contact

CAN

Texelstroomlaan 36

1784 EB Den Helder

T 0223-621633

E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.adviesbureau-can.nl

Google maps

CAN Company Assistance Nederland   |   Voorwaarden  |  Privacy policy  |  Sitemap