Over adviesbureau en administratiekantoor CAN

Wij zijn een kleinschalig financieel adviesbureau en administratiekantoor in de regio Hoorn en verrichten onze financiële diensten voor de hele regio Zaandam, Alkmaar, Heerhugowaard, Den Helder en verder daarbuiten voor heel Noord Holland en Friesland.

Onze achtergrond

Company Assistance Nederland (CAN) is opgericht ter ondersteuning van de ondernemer binnen het Midden- en Kleinbedrijf. Al onze diensten bieden wij op maat aan. U vertelt ons waarover u graag advies wilt of waar u ondersteuning bij nodig heeft en wij maken hiervoor een offerte op maat. Als bedrijfsadviseur, business consultant of financial controller zijn wij graag transparant, maken duidelijke afspraken en hebben inmiddels een regionaal netwerk van uitermate tevreden klanten!

Onze visie: kosten besparen op uw financiën!

Wij zijn van mening dat bedrijven te veel geld uitgeven bij inschakelen van financieel advies en de uitvoering daarvan door een controller, accountant, financieel adviseur of fiscalist. Wist u dat het vaak veel goedkoper kan? Juist bij CAN kan het wel! Bespaar nu ook tot wel 50 procent op uw accountant, financieel adviseur of controller en stap over naar ons financieel adviesbureau en administratiekantoor voor regio Noord Holland en Friesland. Ook u kunt gelijk geld besparen op veel van uw financiële zaken!

Onze missie: uw bedrijf ondersteunen waar wij maar kunnen

Wij zien het als onze missie om zo veel mogelijk ondernemers en bedrijven in de regio te adviseren en te helpen met hun financiële administratie de boekhouding en natuurlijk de jaarrekening. Daarbij fungeren wij graag als uw sparringpartner bij uw belastingaangiftes en kunnen dit ook voor u in orde maken.
Met gerichte focus op financiële vraagstukken en ondersteunende financiële diensten, zien wij het telkens weer als een uitdaging om voor u ook kosten te besparen op een correcte financiële administratie. Als ondernemer scheelt het u veel tijd, stress en hoofdzorgen, als u het veilig kunt uitbesteden. Uw financiële zaken zijn bij ons administratiekantoor in de beste handen.

Onze onderscheidende kernwaarden

De volgende onderscheidende kernmerken vinden wij erg belangrijk:
• Hoge mate van deskundigheid en jarenlange werkervaring
• Zeer persoonlijk contact en één vaste contactpersoon
• Adviseur en sparringpartner voor al uw financiële vraagstukken
• Snel inspelen op veranderingen in de financiële sector en belastingzaken
• Altijd een op maat gesneden advies
• Uitgebreid netwerk van diverse ondersteunende experts en adviseurs
• En last but not least: kosten besparen op uw financiële zaken

Ons motto: Yes we CAN help!

Volg CAN op: roundedlinkedinroundedfacebook

Contact

CAN

Texelstroomlaan 36

1784 EB Den Helder

T 0223-621633

E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.adviesbureau-can.nl

Google maps

CAN Company Assistance Nederland   |   Voorwaarden  |  Privacy policy  |  Sitemap